De therapeuten

Logopedie

Logopediepraktijk IJburg, een dependance van Logopediepraktijk Watergraafsmeer, Zeeburg en Duivendrecht. Logopedistes: Femke de Bood, Ferris Orth, Silvia Rieder, Maaike Steggink, Britt van Os en Marieke Dooper.

U kunt hier terecht voor de behandelingen op het gebied van taalstoornissen, articulatiestoornissen, dyslexie en stemproblemen bij zowel kinderen als volwassenen. Er zijn logopedistes met verschillende specialisaties o.a. autisme, downsyndroom, dyslexie, eet- en drinkstoornissen bij kinderen, neurologische stoornissen na een herseninfarct bijvoorbeeld, spraak-, taal- en slikstoornissen (dysarthrie, afasie en dysfagie).

www.amsterdamlogopedie.nl

 

Orthomoleculair arts

Nizette Bazen

Ervaart u al langere tijd gezondheidsklachten en wilt u hier zelf op een natuurlijke manier verbetering in brengen? Dan bent u van harte welkom in mijn Praktijk voor Integrale Geneeskunde.

Mijn behandeling als Orthomoleculair Arts bestaat uit advies op het gebied van voeding, supplementen (bijvoorbeeld vitaminen, mineralen, spoorelementen, kruiden, essentiële vetzuren en aminozuren), beweging, ontspanning, bioritme, ademhaling en leefomgeving.

www.nizettebazen.nl

 

Voedingscoach

Zoek je een voedingscoach op IJburg en omstreken? Wil je op een gezonde manier afvallen of juist aankomen? Is je energielevel al een poosje te laag?  Bevat jouw huidige voedingspatroon wel genoeg voedingsstoffen? Heb je vaak een opgeblazen gevoel? Ben je net bevallen? Ga je bijna trouwen? Deze, en nog heel veel andere vragen kunnen allemaal op jou van toepassing zijn en daarbij kunnen wij jou helpen.

Proud Today heeft een methode ontwikkeld welke zich inmiddels bewezen heeft. Onze methode helpt je met het bereiken van jouw doelen, op een leuke manier waarbij je eet wat jij lekker vindt, wat in jouw leefstijl past en waarbij een glas wijn geen taboe is. Wij zijn gevestigd op IJburg in Amsterdam en zijn ook makkelijk te bereiken vanuit de rest van Amsterdam en omstreken.

Onze visie is dat iedereen die lichamelijk in staat is om iets aan zijn levensstijl te veranderen om fysiek gezonder, fitter en sterker te worden dat bij ons kan doen zonder dat dat betekent dat je moet afzien… integendeel! Bij Proud Today zorgen we dat iedereen zijn doel op een prettige manier bereikt. Jij als klant staat centraal en gedurende het gehele traject zal je je enorm bijgestaan en welkom voelen door onze voedingscoach.

info@proudtoday.com