De therapeuten

Logopedie

Logopediepraktijk IJburg, een dependance van Logopediepraktijk Watergraafsmeer, Zeeburg en Duivendrecht. Logopedistes: Femke de Bood, Ferris Orth, Silvia Rieder, Maaike Steggink, Britt van Os en Marieke Dooper.

U kunt hier terecht voor de behandelingen op het gebied van taalstoornissen, articulatiestoornissen, dyslexie en stemproblemen bij zowel kinderen als volwassenen. Er zijn logopedistes met verschillende specialisaties o.a. autisme, downsyndroom, dyslexie, eet- en drinkstoornissen bij kinderen, neurologische stoornissen na een herseninfarct bijvoorbeeld, spraak-, taal- en slikstoornissen (dysarthrie, afasie en dysfagie).

www.amsterdamlogopedie.nl

Orthomoleculair arts

Nizette Bazen

Ervaart u al langere tijd gezondheidsklachten en wilt u hier zelf op een natuurlijke manier verbetering in brengen? Dan bent u van harte welkom in mijn Praktijk voor Integrale Geneeskunde.

Mijn behandeling als Orthomoleculair Arts bestaat uit advies op het gebied van voeding, supplementen (bijvoorbeeld vitaminen, mineralen, spoorelementen, kruiden, essentiële vetzuren en aminozuren), beweging, ontspanning, bioritme, ademhaling en leefomgeving.

www.nizettebazen.nl

Gezondheid & Wellness
Biomagnetic Reset

Biomagnetic Reset, praktijk voor holistische geneeskunde waar gezondheid &
wellness samen komen. U kunt bij Biomagnetic Reset terecht voor energetische
therapie, holistische massages en Medical Biomagnetisme.
Bezoek de website voor meer informatie over de behandelingen en tarieven.
https://biomagneticreset.nl/