Voedingscoach

Zoek je een voedingscoach op IJburg en omstreken? Wil je op een gezonde manier afvallen of juist aankomen? Is je energielevel al een poosje te laag?  Bevat jouw huidige voedingspatroon wel genoeg voedingsstoffen? Heb je vaak een opgeblazen gevoel? Ben je net bevallen? Ga je bijna trouwen? Deze, en nog heel veel andere vragen kunnen allemaal op jou van toepassing zijn en daarbij kunnen wij jou helpen.

Proud Today heeft een methode ontwikkeld welke zich inmiddels bewezen heeft. Onze methode helpt je met het bereiken van jouw doelen, op een leuke manier waarbij je eet wat jij lekker vindt, wat in jouw leefstijl past en waarbij een glas wijn geen taboe is. Wij zijn gevestigd op IJburg in Amsterdam en zijn ook makkelijk te bereiken vanuit de rest van Amsterdam en omstreken.

Onze visie is dat iedereen die lichamelijk in staat is om iets aan zijn levensstijl te veranderen om fysiek gezonder, fitter en sterker te worden dat bij ons kan doen zonder dat dat betekent dat je moet afzien… integendeel! Bij Proud Today zorgen we dat iedereen zijn doel op een prettige manier bereikt. Jij als klant staat centraal en gedurende het gehele traject zal je je enorm bijgestaan en welkom voelen door onze voedingscoach.

info@proudtoday.com